Két futam között egy kis „olasz meló”

Az Ügyvéd Kupa első futama nem csak, hogy jól sikerült (abszolút elsőség), de a gyors befutó időt és adrenalint is hagyott a csapattagok számára. Így aztán jöhetett egy kis olasz meló: OriPeti, Manó és Maugli egy-egy D-One-ba pattanva repesztett az aligai partok előtt. Aztán persze Rauschenberger Miki sem bírta ki a kísérőmotorosban.D-One 2012

D-One 2012 Az Ügyvéd Kupára elhozott néhány D-One dingit a magyar forgalmazó, amik – a Principessahoz hasonlóan – olasz hajókészítők munkáját dicsérik. Egyesek úgy tartják, hogy ezek a remekbe szabott, fürge „dióhéjak” vehetik át a Finnek helyét a nemzetközi vizeken. A Principessa legényei között számosan vannak, akik számára nem ismeretlen a dingik világa, sőt, igen kimagasló teljesítményt nyújtottak korábban ebben a kategóriában.

D-One 2012Maugli, Peti és Manó azok közé tartoznak, akik mesterien bánnak ezekkel a játékszerekkel, s, akiknek amúgy nem kell kétszer mondani, hogy a 4-es 5-ös körüli szélben teszteljék a D-One képességeit. Rövid magyarázat a forgalmazótól a használatot illetően, aztán a sólyából repülőrajtot véve másodpercek alatt tűntek el a kikötőből a két hajóval. A kísérőmotorosból többen is figyelhettük, hogyan vágtáznak ezeken az olasz musztángokon a srácok. Talán azzal lehet legjobban leírni a rohangálás hangulatát, ha eláruljuk: Miki a motorosban kölcsönkért egy rövidnadrágot és helycserét kért az egyik D-One lovassal.

D-One 2012A közel 1 órás hancúrozást minden résztvevő nagyon élvezte, ahogy erről a képek is tanúskodnak. D-One 2012

A parton kissé dermedt mosollyal fogadták a hajók tulajdonosai a fiúkat, akik persze dicséreteik kíséretében épségben szolgáltatták vissza a kiváló játékszereket.

Másnap aztán a pályaversenyen már egy másik, de szintén olaszos dimenzióban teljesítettek a fiúk, ugyancsak sikerrel. Az első helyen hozták be a Principessát.

D-One 2012

Info: Principessa Sailing Team

Foto: Wéber László