Nyílt nap a Szentkirályi–Principessa fedélzetén

Már hagyomány a Principessa csapat háza táján, hogy a Kékszalagot követően szeretteinket, támogatóinkat, barátainkat és rajongóinkat megvitorláztatjuk.

Nyílt nap 2012

Nyílt nap 2012Idén is így történt; július 14-én révkapitányunk Belle Örs neve napján ünnepeltünk vele és vendégeinkkel a Balaton hullámain. A nyílt napra illik alaposan felkészülni minden szereplőnek. A Principessa legények éles felszereléssel, két motorossal, hűtött ásványvizekkel, mentőmellényekkel, Nyílt nap 2012trapézmellényekkel és rajongói pólóval készültek a jeles eseményre. De a vendégek sem voltak restek – mindenkin volt hajós felszerelés, napkrém és elszánt lelkes mosoly.

Nyílt nap 2012A program reggel 10-kor kezdődött, és 17 óráig tartott. Előzetes beosztás alapján 4-6 fős csapatok váltották egymás a Szentkirályi-Principessa fedélzetén. Míg az egyik motoros hozta és fotózta a trapézon kísérletezőket, addig a másik vitte az új, vállalkozó szellemű vendégeket. Fürdésben, vidámságban nem volt hiány. Talán a déli, szélcsendes időszakot kivéve mind a reggeli keleti, mind a délutáni nyugati szellő kitett magáért, és ideális viszonyok között fejezhette ki a csapat háláját a rajongóinak. Hiszen legyen támogató, rajongó vagy családtag, az biztos, hogy mosollyal az arcán szállt le a fedélzetről. Szép fokozatosan piros rajongói pólóba öltözött a kikötő.

 

Aki lemaradt, ne bánja, keressen minket. A nagy sikerre való tekintettel, augusztusban újra vesszük a jelenetet.

Nyílt nap 2012

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Füred TV is beszámolt az eseményről. Elérhető a felvétel a linkre kattintva.

Info: Principessa Sailing Team

Foto: Varga Zsolt “Joe”