Principessa „Team-building”: 100 fős legénység

Múlt vasárnap nem várt érdeklődés mellett zajlott nyílt napunk. A fogyni nem akaró vendégsereg a reggeli óráktól megállás nélkül hajózta be az idén első alkalommal trapézzal kifutó Hercegnőt. 100-nál is többen voltak.


Hagyománnyá vált, hogy a Principessa fedélzetén fogadjuk barátainkat, partnereinket és rajongóinkat évente legalább egy alkalommal. Ilyenkor megismerhető egy kicsit belülről is mindaz, amiről csak távolról, mások meséiből, a webes vagy más tudósításokból próbál összerakni magának az érdeklődő. Természetesen szó sincs kéjutazásról, a trapézon mindenki teljes értékű legénységi taggá válik. Akinek ez nem sikerül az úszik, vagy együtt úszik másik 6-7 társával. Ezen a hétvégén erre is volt példa, de az öröm és a felszabadultság volt az uralkodó hangulat a hajón.

Meglepetésként, de jó szívvel fogadta a csapat vendégeink törődő gondoskodását is. Volt, aki jogász létére  cukrászokat is meghazudtoló ízvilágú süteményeket készített még vasárnap reggel, mindjárt két tepsivel. Hasonló kulináris élvezetet jelentett az a rengeteg langalló, amit balatoni módra készített el az egyik kedves vendégünk. Érkezett még hatalmas doboznyi pilótakeksz, Principessa kulcstartó, és nem maradhattak el a finom italok sem. Természetesen nem alakult át a rendezvény piknik-partivá, igyekeztünk minél több időt a vízen tölteni.

Idegenlégiósaink, azaz vendégeink hetesével cserélődtek, így a csapattagok 14-féle összetételű trapézsorral tehették próbára magukat. Egyöntetű a vélemény, mely szerint tisztességesen helyt álltak a fiúk.

Leszállva a hajóról, senki nem hagyta szó nélkül a történteket. Ezeket hallva, nyugodtan kórusba rendezhettük volna a 100-nál is több vendéget, hogy közösen énekeljék: “The show must go on!”

Hát, úgy legyen!

 

 

 

 

 

 

INFO: PYC
FOTO: Boér Máté

További fotók facebook oldalunkon!