Rauschenberger a kormánynál

Megszokhattuk, hogy Miki a Principessa kormányánál teljesít szolgálatot, azonban most egy új szerepkörben is számít rá a csapat. A feladat szép, de egyben komoly kihívás is. Pont olyan, amilyen 25 csomós szélben vinni a Hercegnőt.

A 2011 végén megalakult Principessa Yacht Club első évét nagyon sikeresen zárta. Ebben a támogatók és a hajón teljesítő legénység mellett komoly szerepe volt az elnökségnek, s nem utolsó sorban Nagy Rozsda Attila elnöknek. Rozsda azzal vállalta ezt a megbízatást, hogy az elindulást, a megerősödést végigkíséri, majd átadja a vezetést másnak, s egy sorral hátrébb állva segíti a Club és a csapat működését. Rozsda teljesítette vállalását, sőt, a várakozásokhoz képest sokkal messzebb jutott a csapat.

PYC

Úriemberek között úgy szokás, hogy tartják ígéreteiket, ezért a 2013. tavaszi tisztújító közgyűlésen új elnököt választott a tagság. A jelölési folyamatban is látszott, hogy Miki irányába igen nagy a bizalom, amit a választás eredménye abszolút megerősített. Rauschenberger Miklóst 3 évre, egyhangú szavazással választotta meg a tagság a Club elnökének.

Új elnök 2013

Gratulálunk, és sok sikert, jó munkát kívánunk!

INFO: PYC
FOTO: PYC