Szurkolj nekünk, kövess minket, tudósíts te magad is!

Ahogy eddig minden évben, úgy idén is követni tudtok minket az interneten keresztül, ha nem tudnátok személyesen ott lenni a versenyen. Összeszedtük nektek, hogy mit érdemes figyelni.

Amint a verseny hivatalos honlapja, a kékszalag.hu írja, aki csak otthonról, vagy a munkahelyéről tudja követni az eseményeket, az sem marad le semmiről. A televízióban a Digisporton lehet majd a versenyt követni, a minőségről egy komoly szakmai stáb gondoskodik. Akinek nincs Digije, az a honlapon keresztül érheti el és nézheti az élőközvetítést online. Ugyaninnen lesz elérhető a GPS nyomkövetőrendszer is, amin keresztül rólunk is percre kész infókat kaphattok. Az oldalon lesz “percről-percre” rovat is azoknak, akik csak néha tudnak odapillantani.

Érdemes lesz majd a porthole.hu-ra is ellátogatni, mert ők is igyekeznek majd naprakész információkkal ellátni titeket.

Végül, de nem utolsó sorban, ajánlatos lesz követni a facebook oldalunkat. Igyekszünk majd belülről tájékoztatni benneteket, de amennyiben ti láttok, fotóztok minket, posztoljátok bátran a falunkra, had lássa más is, amit ti, had tudja mindenki, hogy merre jár a Hercegnő és legénysége.
Drukkoljatok, szorítsatok, éljétek át velünk ezt a rendkívül izgalmasnak ígérkező versenyt.