TermékMix Kupa győzelem: a Laurel és a Principessa harmóniában

Június 23-án, pénteken került megrendezésre az idei TermékMix kupa Balatonkenesén. A Laurel Cégcsoport hajója – melynek fedélzetén a Principessa versenyzői is helyet kaptak – elsöprő sikert aratott. Elnyerte a pálya, a túra és az összetett verseny első helyezését is a Nagy R. Attila kormányozta egység.

2012 TermékMixAz FMCG szektor szereplői minden évben találkoznak egy kellemes nyári napon, s pazar körülmények között, baráti hangulatban egyeztetik elképzeléseiket, közösen igyekeznek elűzni a hétköznapok gondjait. Ez a találkozó nem más, mint egy rangos esemény; a TermékMix kupa FMCG vitorlás nap.

A rendezvény idei védnökei a Tesco és a CBA, kiemelt támogatója a Ford volt. A hajózó egységek között mellettük megjelentek a Miso, a Chio, a Dm, az SAP, a Host Logic és a Laurel cégcsoport vezetői, munkatársai. Ez utóbbi vállalat először vett részt a regattán, és, amiként azt tették az üzleti életben, a vízen is komoly eredmények keretezik be névjegyüket. A Laurel Cégcsoport kollégáit a fedélzeten Bárdos Mihály (Misó) és Sárközy András (Maugli) segítette. A délelőtti pályafutamok során egy első és egy második helyezéssel jelezték eltökéltségüket. Az ízletesre sikerült ebédszünetet követően a túrafutamra is maradt harci kedv a Laurel legényekben. Bessenyei István tulajdonos – aki maga is a hajó orrában tüsténkedett – és munkatársai a fűzfői jelnél még csak a harmadik helyen fordultak, ám a bőszeles szakaszban kockáztattak, és ezzel feljöttek a második helyre. Aztán a befutó közelében a frissülő pöffös szélben az élen haladó Ford-csapat vitorlázata megsérült, ekkor a Laurel hajó azonnal élt a kínálkozó lehetőséggel: a pályafutamok után így a túrafutamot is ők nyerték.

2012 TermékMix

A csapat:
• Bessenyei István
• Bessenyei Attila
• Baumgartner József
• Szegedi Judit
• Nemsitz Emil
• Nagy R. Attila
• Bárdos Mihály
• Sárközy András

2012 TermékMixLitkey Farkas, a rendezvény főszervezője méltató szavaival ismerte el a győztes csapat teljesítményét, de természetesen a kupa, az érem és a díjeső sem maradhatott el.

Bízunk benne, hogy a Laurel Cégcsoport és a Principessa Sailing Team között a kapcsolat hosszabb távon is gyümölcsöző lesz.

Info: Principessa Sailing Team
Eredmények: www.termekmix.hu
Foto: TermékMix magazin