Új elem a versenynaptárban – A Principessa első alkalommal indul a Borregattán

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő és a parti rendezvények tekintetében méltán prémiumkategóriás Borregatta-Borászregatta korábban nem szerepelt a Principessa programtervében. Idén első alkalommal vesz részt a csapat a nívós regattán, ahol az Obszidián Bormanufaktúra lobogója alatt fog versenyezni.

A III. Borregatta-Borászregatta június 28-30 között kerül megrendezésre a Balatonfői Yacht Clubban. A versenyt kiíró Corso Vino Kft. az elmúlt években komoly munkát végzett, hogy a szakági regatták legnívósabbjai közé emelje a versenyt. A kiváló parti rendezvények, a remek helyszín mellett a sikerről tanúskodik, hogy 2012-ben már közel 50 egységből állt a mezőny. Neves versenyzőtársaink közül többen is jelen voltak; az abszolút elsőséget Király Zsolt hozta 2013 Borregatta az Obzidiannalel a Rafficával. Jelen volt az Evolutionnal Soponyai Géza, a Kékmadárral Wossala György, a Nemere II-vel Láng Róbert, hogy csak a sokak által ismert hajókat és kormányosukat említsük.

Idén a Principessa is tagja lesz a neves társaságnak, s reményeink szerint egy újabb szakági regatta eredménylistának elején szerepelhet névadónk, az Obszidián Bormanufaktúra neve.

INFO: Principessa Sailing Team
FOTO: Máté Boér Photography