Vodafone nyílt nap a Principessa fedélzetén

Balatonlellén a BL Bavaria Yacht Club & Apartements adott otthont a PERLA BUSINESS Yacht Day 2012 rendezvényének május 19.-én, szombaton. A program egyik főtámogatója a Vodafone volt, s az egyetlen jelen lévő cég, amelyik a partnereinek szokatlan meglepetéssel kedveskedett a hétvégi eseményen. Meghívta az általa is támogatott 2011-es Kékszalag második helyezett Principessa liberát, melyre bárki – aki kellő elszántságot érzett magában – felkapaszkodhatott.Vodafone nyílt nap

A nap korán kezdődött a Principessa csapattagok számára, hiszen a már megszokott reggeli torna nem maradhatott el most sem; 8 órakor izzadtságcseppek társaságában kezdődött a hétvége. Majd gyors kalóriapótlás a reggelivel, aztán daruzás és indulás Balatonlellére a Vodafon rendezvényre. A kezdetekben vontán, majd a frissülésben már a szelek szárnyán közeledett a libera a BL Bavaria Yacht Club C Apartements kikötőjébe.

Vodafone nyílt napA Perla Business Yacht Day keretei között a Principessa Sailing Team kiemelt támogatója, a Vodafone is szerepet vállalt a vendégek szórakoztatásában. A már jól megszokott parti rendezvények – eszem iszom dínomdánom – mellett igazi vízi meglepetésekkel is kedveskedett a látogatóknak. A délelőtt folyamán ELAN hajókat bevetve Match Race páros versenyre került sor, majd a szerencsések bátrak egy igazi különlegességet tesztelhettek, a Principessa Liberát. A lelkes utasok Lagoon 38 és Lavezzi 40-es katamaránok fedélzetén várakoztak, amíg a motoros nem szállította őket a Principessa fedélzetére. Ott a kötelező dress code-nak megfelelően mentőmellényt és Vodafone nyílt naptrapéznadrágot öltöttek, majd megkezdődhetett az igazi próba – száguldás a víz felett. Szikrázó napsütés és remek friss szellő fokozta a remek hangulatot, amit mi sem igazolhatott jobban, mint a Principessa fedélzetéről sugárzó, félelmet egyáltalán nem mutató, mosolygós arcok.

Mindeközben a parton gyönyörű nők, remek ételek italok társaságában Citroen személygépkocsi bemutató és tesztvezetés, ital és étel kóstolók, a legkisebbeket ugráló vár és gyerek terep autópálya szórakoztatta. A rendezvény Vodafone nyílt napvendégeinek nagy fájdalmára a naplemente már Tihany szomszédságban találta a füredi kikötőjébe hazatérő Principessa srácokat, akik legalább annyira élvezték a napot, mint a fedélzetre látogató vendéget. Talán így kell elképzelni egy Támogató és Támogatott csapata közötti jó partneri kapcsolatot.

 

INFO: Principessa Sailing Team

FOTO: Rozsda