Támogatóink

Főtámogatónk

Heavy Tools

1988-ban Ausztriában, a Heid városban élő Feldtänzer fivérek saját és barátaik számára szörf-deszkákat kezdtek gyártani, melynek a Heavy Tools nevet adták. Az extrém sportokat különösen kedvelő és abban sikereket elérő fiatalabb Walter indíttatására, a snowboard piacra is betört a cég, mely később az egyik fő termékcsoporttá vált. A 90-es évek elején komplett mountainbike és BMX programmal bővült a Heavy Tools termékskála. Az évek során rengeteg munkát fektetve a tesztelésekbe és az újításokba, a márka kivívott egy Európa szerte elismert nevet a sportpiacon.

A stabil márkanévre építve 97-ben a ruházati vonal is elindult. A funkcionális snowboard és biciklis ruházat mellet, széles választékot kínálunk mindazoknak a fiúknak és lányoknak, akik a mindennapokban is szeretnek divatosan öltözködni.

www.heavytools.hu

Főtámogatónk

 

Camp David

A CAMP DAVID kiváló minőségű férfiruházati kollekciókat kínál. Finoman megtervezett részletei hangsúlyozzák azt az eredeti életstílust, amely a márka védjegye.

Akár divatos, lezser, vagy vagány farmer ruházatról, netán kiváló minőségű alkalmi viseletről van szó, minden szála minőséget, lelkesedést és életörömöt tükröz.

www.campdavid.hu

Főtámogatónk

Tag Heuer napszemüvegek

 

Highlight Optic Group 2009 óta látja el több neves márka optikai és napszemüveg családjának kizárólagos magyarországi képviseletét. Az optikai szemüveg- keretek és napszemüvegek piacán, nagykereskedelmi szinten 2012-re cégünk meghatározó szerepet tölt be hazánkban, termékeinkkel és szolgáltatásunkkal hozzá- járulunk partnereink sikereihez. Növekedésünk záloga egy fiatal, agilis csapat, amely felismeri és képes alkalmazkodni a piaci impulzusokhoz. Cégünk olyan évtizedes nagy múlttal rendelkező cégeknek képviseli hírnevét Magyarországon, amely önmagában egyszerre tiszteletreméltó és felelősségteljes kihívást jelent számunkra, amit büszkén vállalunk. Az ország egész területén dinamikusan bővülő partnerhálózatunknak köszönhetően egyre többen élvezhetik egyedi termékeinket.

Küldetésünknek tekintjük, hogy mindazt méltón képviseljük, amit az általunk forgalmazott márkák megkövetelnek, azaz:

  • minőséget mind termékeinkben, mind szolgáltatásinkban
  • precizitást, amely cégünk teljes működésének alapja
  • szakértelmet és a megbízhatóságot amit ügyfeleink megkövetelnek
  • a fiatalos lendületet.

www.luxusoptik.hu

Főtámogatónk

Osjecko Pivo

Az Osječko Pivo a térség egyik tradicionális, történelmi múltra visszatekintő tükrös tisztaságú söre. A déliek szenvedélyességével készül, kategóriájában magas minőséget képvisel. Ezt a 110 méter mély forrásokból eredő érintetlen víz már három évszázada biztosítja, amihez az első osztályú árpamaláta, valamint nemes fajtájú komló felhasználása párosul.

Modern formapalackjának alakja a fiatalos dinamizmust, barna színe és dombornyomása a tradíciót jelképezi. Arany-fekete színvilága a sikerekre, Szlavónia büszkeségére utal.

www.osjecko.hu

Támogatónk

Komprádor

Cégünk szerszámok, vasanyagok, épületgépészeti anyagok, bádogos termékek, hegesztéstechnikai eszközök és munka- és tűzvédelmi felszerelések értékesítésével foglalkozik.
Osztályainkon széles választékban kaphatók többek között munkaruhák, bakancsok, védőkesztyűk, munkavédelmi szemüvegek, csövek, csatornák, tetőfedő anyagok, csapok, ipari gépek, hegesztőgépek, fúró- és csiszológépek stb.

www.komprador.hu

 

Támogatónk

Markomp

Markomp Kft. huszonkét éve áll a lakosság, kárpitos bútorgyártók és a kárpitosok szolgálatában bútor, bútorszövet, tapéta, habszivacs és kárpitoskellék kínálatával. Cégünk filozófiája, hogy a szakmailag felkészült munkatársaink segítségével az érdeklődő a számára lehető legjobbat találja meg nálunk, és környezetét ezáltal még otthonosabbá tegye.

A minőségi termékeinkkel és a magas színvonalú szolgáltatásainkkal igyekszünk minél több igényes és otthonos lakótér kialakításához hozzájárulni, hogy Ön az otthonában tényleg otthon érezze magát.

www.markomp.hu

Támogatónk

Red Bull

1987-ben a Red Bull nem csupán egy teljesen új termékkel lépett a piacra, hanem egyben abszolút új termékkategóriát, az energiaitalt is megalkotta! A Red Bull a kezdetektől fogva szárnyakat ad az embereknek és az ötleteknek, ezáltal számos mérföldkövet fektetve le mind a sport, mind a kultúra területén.

www.redbull.com

Partnerünk

dr. Ugrin Tamás Ügyvédi iroda

 

www.ugrin.hu/